Indegrienser (12st bröd)
125g pofiber
4tsk bakpulver
1msk fiberhusk
Salt
8st ägg
2dl grädde
1dl creme fraiche
4dl riven ost (använd en med lite kolhydrater)
125g pofiber
4tsk bakpulver
1msk fiberhusk
Salt
8st ägg
2dl grädde
1dl creme fraiche
4dl riven ost (använd en med lite kolhydrater)
Tillagning
1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
2. Tillsätt därefter ägg, grädde, fraiche och till sist riven ost och blanda ihop.
3. Låt stå och svälla i ca 15 min. Sätt på ugnen på 200 C.
4. Baka ut bullarna genom att blöta händerna i kallt vatten och forma sedan bullar. Ska bli ca 12 st.
5. Grädda ca 20 min, bullen ska få lite färg.
Garnera gärna med någon frö, t.ex vallmofrön.
1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.
2. Tillsätt därefter ägg, grädde, fraiche och till sist riven ost och blanda ihop.
3. Låt stå och svälla i ca 15 min. Sätt på ugnen på 200 C.
4. Baka ut bullarna genom att blöta händerna i kallt vatten och forma sedan bullar. Ska bli ca 12 st.
5. Grädda ca 20 min, bullen ska få lite färg.
Garnera gärna med någon frö, t.ex vallmofrön.
Källa: LCHFrecept