Indegrienser
3st ägg
100g philadelphiaost
1,5dl cocosflingor (kan bytas ut mot mald mandel)
1/5tsk vaniljarom
1 paket saffran
3st ägg
100g philadelphiaost
1,5dl cocosflingor (kan bytas ut mot mald mandel)
1/5tsk vaniljarom
1 paket saffran
Tillagning
1. Vispa äggvitorna länge för sig, tills stelnat. Tar ca 5 min med elvisp.
2. Vispa äggulorna, ha i ost, vanilj och saffran. Vispa ihop lite till.
3. Blanda i kokosflingorna.
4. Vänd ner ost o gulorna i det fluffiga äggvitorna. Blanda försiktigt ihop till en smet.
5. Gör mini oopsies, ca en matsked smet till varje oopsie.
6. Grädda i ugnen i 170 grader, ca 20 min.
Väldigt gott med bregott på.
1. Vispa äggvitorna länge för sig, tills stelnat. Tar ca 5 min med elvisp.
2. Vispa äggulorna, ha i ost, vanilj och saffran. Vispa ihop lite till.
3. Blanda i kokosflingorna.
4. Vänd ner ost o gulorna i det fluffiga äggvitorna. Blanda försiktigt ihop till en smet.
5. Gör mini oopsies, ca en matsked smet till varje oopsie.
6. Grädda i ugnen i 170 grader, ca 20 min.
Väldigt gott med bregott på.
Källa: Lifezone